Fizetési Feltételek

Mivel a webáruházban többnyire egyedi, személyreszabott termékek rendelhetők, a rendelések teljesítése kizárólag előre fizetéssel történik.
Utánvétes fizetésre nincs lehetőség.
A rendelt termékek ellenértéke

  • banki átutalással,
  • Barion bankkártyás fizetéssel teljesíthető.
  • Magyarországon kívüli vásárlóink Barion bankkártyás fizetéssel tudják a rendelésük értékét kiegyenlíteni.
Változás 2021. január 1-től a bankkártyás fizetések esetében! Részletek»

Mi a helyzet, ha webshopunkban nem sikerül végrehajtanod a Barion bankkártyás fizetést?

Abban az esetben, ha webáruházunkban a Barion bankkártyás fizetés sikertelenül zárul, a megrendelésről automatikusan átutalásos díjbekérő kerül kiállításra és kiküldésre a megrendelő számára, mely egyszerű banki átutalással kiegyenlíthető. A megrendelés ebben az esetben nem törlődik és nem is kell újra leadni. Ha viszont a megrendelő a sikertelen Barion bankkártyás fizetés után mégis szeretne elállni a vásárlástól, akkor a kiküldött rendelési értesítőt és a díjbekérőt is figyelmen kívül hagyhatja – ez esetben nincs további teendője, a rendelését és a díjbekérőt 5 nap múlva törölni fogjuk a rendszerből.

Sürgősségi felár: a rendelési összeg 40%-a (minimum 1.000 Ft) – az elkészítési határidő ebben az esetben: kapacitástól és a rendelt mennyiségtől függően a rendelés ellenértékének beérkezésétől számított 3 munkanap vagy 5-7 munkanap (termékenként változó – az egyes termékek adatlapján feltüntetésre került a konkrét határidő)
További részletek a sürgősségi megrendelésről»

Banki átutalás
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A tervezés az összeg beérkezését követően történik.
A banki átutalás fizetési módot csak belföldi vevőink választhatják, az csak magyarországi forintos bankszámláról indítható. Külföldi bankszámláról, vagy forinttól eltérő devizanemben
történő utalás esetén a vállalkozó számláján beterhelt konverziós díjak és más banki költségek a vevőt terhelik és továbbszámlázásra kerülnek felé.
A rendelés elküldése után automatikusan megkapja megadott email postafiókjába a díjbekérőnket a Számlázz.hu rendszerén keresztül, melyben a Tovább a fizetéshez gombra
kattintva megtekintheti a díjbekérő részleteit és az átutaláshoz szükséges információkat.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett bankja: K&H Bank Zrt.
  • Kedvezményezett neve: Szigetiné Dobi Annamária ev.
  • Adószám: 65627747-1-38
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10404742-50515756-48781011

Bankkártyás fizetés Barionon keresztül
Webáruházunk a Barion Payment Zrt. által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Barion Payment Zrt. pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártya adatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Barion Payment Zrt. érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala ad tájékoztatást. A kártyás fizetéshez az internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Barion Payment Zrt. elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
Amennyiben a vásárló nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. A fizetés szintén meghiúsul, ha a böngészőben frissítés vagy előző munkamenetre kattintás történik, illetve az ablakot bezárják, mielőtt a webáruház oldalára a fizetőoldalról visszatérne.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, a számlavezető banknál érdeklődjön. A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámlán.

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A Barion Payment Zrt. rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a Barion Payment Zrt. a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Barion Payment Zrt.-hez, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
A Barion Payment Zrt jogi háttere az alábbi linken tekinthető meg: https://www.barion.com/hu/jogi-hatter/

Abban az esetben, ha a Barion bankkártyás fizetés sikertelenül zárul, a megrendelésről automatikusan átutalásos díjbekérő kerül kiállításra és kiküldésre a megrendelő számára, mely egyszerű banki átutalással kiegyenlíthető. A megrendelés ebben az esetben nem törlődik és nem is kell újra leadni. Ha viszont a megrendelő a sikertelen Barion bankkártyás fizetés után mégis szeretne elállni a vásárlástól, akkor a kiküldött rendelési értesítőt és a díjbekérőt is figyelmen kívül hagyhatja – ez esetben nincs további teendője, a rendelését és a díjbekérőt 5 nap múlva törölni fogjuk a rendszerből.